You are not logged in.

" Who is online? " List

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

There are 80 guests currently Online

Today, 4:42am

Thread: "System Repeats Cycle"

Today, 4:42am

Thread: "original zone runs nonstop after adding zones"

Today, 4:42am

Thread: "No stations coming on"

Today, 4:42am

Post in thread: "check valve I think....."

Today, 4:42am

Post in thread: "System not starting after manual zone install"

Today, 4:42am

Post in thread: "only one station working"

Today, 4:42am

Post in thread: "Hunter XC - shows to be running - no water coming out"

Today, 4:42am

Post in thread: "Zone(s) stuck open, replaced valves - no luck. Now what?"

Today, 4:42am

Post in thread: "Continuous banging noise in house plumbing when sprinkler is running"

Today, 4:41am

Thread: "well pump not kicking on"

Today, 4:41am

Add post to thread: "Old Toro EL6 - not sure of problem"

Today, 4:41am

Add post to thread: "No Water"

Today, 4:41am

Add post to thread: "Ancient Non-functioning Imperial Valet Timer Making A Noise."

Today, 4:41am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:40am

Post in thread: "No idea how to use our sprinkler system!"

Today, 4:40am

Add post to thread: "Help! One of my zones has no pressure...???"

Today, 4:40am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:40am

Add post to thread: "Zone err message"

Today, 4:40am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:40am

Add post to thread: "Too much water pressure/ water flow?"

Today, 4:40am

Thread: "6 zone system runs all zones with low pressure"

Today, 4:39am

Main Page

Today, 4:38am

Post in thread: "Rain Bird Irritrol 600D works for a couple days then time flashes"

Today, 4:38am

Add post to thread: "Zone not working"

Today, 4:38am

Add post to thread: "Never seen this before! Please help!"

Today, 4:38am

Today, 4:37am

Add post to thread: "Loss of water pressure"

Today, 4:37am

Add post to thread: "motor hums and trips breaker"

Today, 4:37am

Thread: "1 Zone has very low pressure"

Today, 4:37am

Post in thread: "205 Irritrol"

Today, 4:37am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:37am

Post in thread: "Control panel will not turn on zones"

Today, 4:36am

Post in thread: "Multiple Zones not working"

Today, 4:35am

Post in thread: "Continuous banging noise in house plumbing when sprinkler is running"

Today, 4:35am

Add post to thread: "Zone problems"

Today, 4:35am

Post in thread: "Just moved in and system won't come on"

Today, 4:35am

Post in thread: "One of the sprinklers in a zone always on"

Today, 4:35am

Add post to thread: "4 Zones suddenly not working"

Today, 4:35am

Post in thread: "Loss of Water Pressure"

Today, 4:34am

Add post to thread: "Low water pressure, and water backflow at the Anti-Siphon valve"

Today, 4:34am

Post in thread: "Station will not turn on"

Today, 4:34am

Thread: "I have no idea how to fix this leak"

Today, 4:34am

Post in thread: "Just moved in and system won't come on"

Today, 4:34am

Add post to thread: "Changed 3 broken heads and now none of the zones turn on? Help.."

Today, 4:34am

Post in thread: "Noise when Values Open"

Today, 4:34am

Add post to thread: "Orbit 6 Valve System - Zone 2 always runs with the other zones"

Today, 4:34am

Add post to thread: "pop up sprinklers-low pressure"

Today, 4:33am

Post in thread: "from the mailbag, a question about a pipe"

Today, 4:33am

Post in thread: "Pump loses prime"

Today, 4:33am

Post in thread: "Just moved in and system won't come on"

Today, 4:33am

Thread: "All stations are active at once"

Today, 4:33am

Post in thread: "multiple zones operating at same time"

Today, 4:33am

Post in thread: "Zones leaking a small amount of water constantly from last rotor head in line?"

Today, 4:33am

Post in thread: "If I tell you what is wrong, can you help?"

Today, 4:33am

Post in thread: "Pressure Issues"

Today, 4:33am

Post in thread: "Half of zone getting less pressure"

Today, 4:33am

Post in thread: "Thumping/Knocking Noise in Pipes for a Few Seconds when Valve Opens/Zone Comes on"

Today, 4:32am

Post in thread: "Identifying correct poly pipe size"

Today, 4:32am

Post in thread: "Broken pvc pipe repair"

Today, 4:32am

Thread: "Soaked lawn around sprinkler..Help"

Today, 4:32am

Post in thread: "Low Pressue and possible leak??"

Today, 4:32am

Post in thread: "Valve Nightmare Please Help"

Today, 4:32am

Post in thread: "Pump won't shut off"

Today, 4:31am

Thread: "Drip System with Puddles Closer to the Valve"

Today, 4:31am

Post in thread: "Help! One of my zones has no pressure...???"

Today, 4:31am

Post in thread: "Sprinkler Problem"

Today, 4:31am

Add post to thread: "One station stopped working"

Today, 4:31am

Add post to thread: "water pressure"

Today, 4:31am

Add post to thread: "Loss of Water Pressure"

Today, 4:31am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:30am

Add post to thread: "Not really sure"

Today, 4:30am

Add post to thread: "Another Load thumping question"

Today, 4:29am

Post in thread: "Zones 7, 8,9, and 10 will not turn on. Confused..."

Today, 4:29am

Add post to thread: "only one station working"

Today, 4:29am

Add post to thread: "zone 1 pulsating with weak flow"

Today, 4:28am

Post in thread: "Pump won't shut off"

Today, 4:28am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:28am

Forum: "Not Sure What's Wrong?"

Today, 4:28am

Add post to thread: "Pressure varies in 1 zone"

Today, 4:27am

Post in thread: "Weathermatic problem"

There are 3 search engine robots currently online (Enable details)

Google

Today, 4:42am

Add post to thread: "going crazy"

Bing (3x)

Today, 4:41am

Thread: "FUSE OUT"

Baiduspider

Today, 4:33am

Thread: "Nelson SmartZone EZ won't cycle"