You are not logged in.

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

ngehrt

New Member

Posts: 3

Location: USA

1

Friday, April 30th 2004, 8:34am

no pressure and leaking valve

my sprinkler system wont pop up and the when you turn on the valve it makes a load noise and leaks out the top and no water comes out of the sprinklers. is this a sprinkler head problem or a valve problem please help moving out of my house and have to fix it before i move thanks nancy [8D]
nancy gehrts

aquamatic

Advanced Member

Posts: 229

Location: USA

2

Friday, April 30th 2004, 9:51am

Its possible you have a few valves that are stuck in the open position. Causing you to distribute the pressure to many heads at once. How old and what type of valves do you have. How many?

ngehrt

New Member

Posts: 3

Location: USA

3

Friday, April 30th 2004, 10:30am

I DONT KNOW WHAT KIND IT IS THERE ARE TWO VALVES AND IT IS ABOUT 4YEARS OLD WHAT WOULD HAPPEN IF I REPLACED THE VALVES
nancy gehrts

aquamatic

Advanced Member

Posts: 229

Location: USA

4

Friday, April 30th 2004, 10:49am

It might fix your problem- You might want to get someone down to atelast evaluate the problem

Rate this thread