You are not logged in.

Controllers, Sensors, & Remotes

If you are having problems with your controllers, sensors or shut-off devices, or remote control kits for your sprinkler system, here is where you can ask questions. Replacement tips, adjustment suggestions, or troubleshooting.

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Threads

by evergreenz (Sep 3rd 2011, 2:33am)

2 165

by evergreenz

(Sep 3rd 2011, 12:08pm)

by bron7fan@cox.net (Oct 15th 2011, 5:15pm)

2 163

by mrfixit

(Oct 16th 2011, 2:26am)

by schlaiss (Jul 1st 2010, 9:25pm)

1 162

by Wet_Boots

(Jul 2nd 2010, 8:59am)

by tabong (Jun 18th 2006, 5:10pm)

1 162

by Wet_Boots

(Jun 19th 2006, 5:44am)

by jcmckinney1 (Oct 6th 2011, 10:38am)

1 161

by Wet_Boots

(Oct 6th 2011, 6:55pm)

by Tullamoredew1 (Jun 19th 2009, 8:24pm)

1 160

by hi.todd

(Jun 19th 2009, 10:23pm)

by BirdieBob (Aug 4th 2011, 7:01pm)

1 159

by Wet_Boots

(Aug 4th 2011, 9:27pm)

by gregson (Jul 22nd 2006, 10:14am)

2 159

by nestors

(Aug 2nd 2006, 6:26pm)

by jbbnet (Aug 19th 2004, 5:11pm)

3 155

by SamIV

(Aug 29th 2004, 5:43am)

by Eclectic (May 17th 2010, 2:01pm)

0 153

No reply

Show

Statistics:

436 Threads - 1,648 Posts (average 0.36 Posts per Day)