You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3810 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 7 posts

Friday, April 16th 2004, 2:38am

by sprinklerdummy

There is a space between the pins...but only one space. I'm in South Florida and these sprinklers run year round. They were working well with that one space between them. I'll try spacing them further apart, but I don't think that this will resolve it. Thanks!!

Thursday, April 15th 2004, 3:37pm

by BSME

http://www.intermatic.com/images/instruction_sheets/158ts11253.pdf

I dont know if you have that manual... but my guess so far is that you aren't leaving a space between the pins so that it can switch zones... if that link doesnt work let me know and I'll explain better... if you do get the link but knew how to use the timer perfectly and still are stuck let me know and we'll continue problem solving... but it's probably just the way that timer is hard to use

Thursday, April 15th 2004, 2:50pm

by sprinklerdummy

First of all...thank you so much for taking the time to help me! I have an Intermatic (Type 3R...whatever that means) timer. When I don't have any zones on the working one is off as well.

Thursday, April 15th 2004, 5:13am

by BSME

When you don't have any zones on does that same zone turn off? Is this the first time you've had them on this season? What kind of timer is it?

Wednesday, April 14th 2004, 1:34pm

by sprinklerdummy

I don't know if I have a master valve...thus the name "sprinkler dummy." Each zone that I dial to turns on that same one zone. The pressure appears normal.

Tuesday, April 13th 2004, 3:01pm

by BSME

You may be lacking replies because we're lacking information. Do you know if you have a master valve? When you go to each zone does only that same zone come on or does both that one zone and then the zone it should be on come on causing a decrease in pressure? If you could answer either of these it'd be a starting point.

Sunday, April 11th 2004, 1:41pm

by sprinklerdummy

Stays on only 1 of 4 zones

Today, I noticed that only one of four zones appears to be working. I tried to manually turn the system on and off to get it to skip from zone to zone. Each time i turned it on, it repeatedly activated the same zone. Any suggestions? Thanks so much!