You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 424 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Tuesday, September 24th 2013, 1:38am

by mrfixit

The solenoid might be bad.
Disconnect one of the wires from the solenoid and run the controller again. Does it still shut off? If not the solenoid is bad.
If it does then look for a problem in the wiring.
Could be the controller but that would be rarer than the solenoid or wiring.
You don't have two valves wired to come on at the same time do you?

Monday, September 23rd 2013, 10:35pm

by B C (Guest)

1 of my zones turns on for 5 seconds and then shuts off?

1 of my zones turns on for 5 seconds and then shuts off? I go to the timer controls and the display is blinking as maybe to tell me there is some error? I then set the timer for that zone to start again, then that same 1 zone turns on, maybe 10 seconds later shuts off again...?