You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 426 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 5 posts

Wednesday, August 21st 2013, 5:34pm

by emt837046

Thats what I was thinking, but there are no low heads in this zone, so it shouldn't be empty. I will have to check for leaks.....

Tuesday, August 20th 2013, 7:11pm

by Wet_Boots

You might have a temporary low-pressure situation when that zone is first opening. Water rushes into air-filled pipes, and the pressure doesn't rise to normal until the air is out.

Tuesday, August 20th 2013, 3:32pm

by emt837046

Sorry, its a Watts 800m, 1 inch.

Tuesday, August 20th 2013, 1:45pm

by Wet_Boots

Maybe it's normal. Maybe it's not. If you want more, you have to provide the make and model of the device.

Tuesday, August 20th 2013, 11:53am

by emt837046

Backflow is ..... "backflowing"??

Hi I've got an odd scenario.

4 zone system, only 1 year old. All new materials and new backflow.

When zone 1 activates, water comes out of the backflow momentarily, then all works fine. zone 2-4 do not do this.

Any ideas???

Thanks, Chris