You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3871 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Thursday, March 25th 2004, 7:59am

by drpete3

I would call the place where you purchased the pump from and ask them.

Tuesday, March 23rd 2004, 1:30pm

by RVLI

Pressure regulator possibly?

Sunday, March 21st 2004, 7:25am

by Cyberrose

Sprinkler Pump Short Circuit

Hi, I am basically new to the forum writing so please bear with me. After 5 years, my sprinkler system kept stopping when I would turn it on. I had someone come out and they told me I needed a new pump (Yeah Right. Well after the new pump was installed, the same symptoms existed. I would turn on the pump and it would run for 5, 10, 15 seconds then shut down. I have diconnected the timer, the filter system (for rust), and hard wired the pump to the circuit breaker box. It does not trip the circuit breaker, but it still stops running. I have checked the connections to the electrical box (it is connected to 2-25 amp circuit breakers), and it seems good. I checked the pump, it is wired correctly, I am really buffled by all of this. Any suggestions? Thanks.