You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3932 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Tuesday, March 16th 2004, 2:57pm

by RVLI

Check the controller see if the wire is attached to that zone
Try to open the valve manually
Switch soleniods to see if you have a bad soleniod
Take off the top screws on the valve and clean the insides. Make sure you don't get dirty water back in there!

Do all other zones work correctly?
Is the wiring water proof in the valve box?

Try some of those suggestions.

Thanks!

Tuesday, March 16th 2004, 1:33pm

by jlynnrose

Zone not working

I had my system turned off for rain and when I turned it on one zone is not working. What do you suggest that I do to identify the problem?

Thanks,

jlynnrose