You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 467 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Thursday, May 23rd 2013, 10:56am

by mrfixit

1. Make sure the outlet where the controller is plugged in is working and you're not just running off of the back up battery.
2. Go out to the valves and turn one on manualy. Make sure there's water at the valves. Maybe someone turned off a valve.
3. If you haven't found the problem via number 1 and number 2 and don't have a master valve or pump then it's a wiring issue. Probably the common wire is broken somewhere or came off at the valves.

Thursday, May 23rd 2013, 8:12am

by THESHADOW

sprinklers do not come on

sprinkler system will not come on,replaced complete controll unit, still not working