You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 732 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Saturday, August 18th 2012, 3:55pm

by mrfixit

If you have poly pipe in the ground then maybe tree roots have pinched the line.
If it's pvc you might have a break somewhere. Look for pooling water somewhere between the last sprinkler that works and the first that doesn't. Could be anywhere really.
Maybe the valve isn't coming on all the way. Open the bleeder screw on the valve and see if that helps.

Saturday, August 18th 2012, 1:17pm

by Sledge (Guest)

Half of zone getting less pressure

I'm having a problem with one zone that is only half working. The first 2/3rds of the heads on the line work fine, but the last 1/3rd of the heads do not get enough pressure to pop up. There is some water to them and I have tried pulling heads up but they don't stay up. Is it possible the line has gotten blocked? Any other ideas for me to investigate.