You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 837 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 5 posts

Thursday, June 7th 2012, 11:50am

by quisguous

I was confused about start times. Setting a single start time leads to all stations get watered. Not sure why I can't set a start time for the higher numbered zones, but zone 9 is getting watered just by setting a start time on zone 1 and not setting a start time for any others.

Thanks for the help!

Thursday, May 31st 2012, 9:15am

by Wet_Boots

Sounds like another instance of Operator Error, confusing Start Time 1 in Program A as a start time for zone 1, which it is not.

Wednesday, May 30th 2012, 8:46pm

by Central Irrigation

Perhaps I'm misunderstanding, but you don't need a start time for each individual zone. One start time will suffice for all 9 zones.

Wednesday, May 30th 2012, 4:07pm

by GatorGuy

Check page 36 of the manual HERE.
They mention two similar problems.
Could be a bad expansion module.

Wednesday, May 30th 2012, 3:45pm

by quisguous (Guest)

Hunter ICC won't automatically water higher stations

I've got a Hunter ICC-800PL with one expansion module. There are 9 zones. I can 'manually' water any station (I see stations 1-16) using the controller, I can set the watering times for stations 1-16, but when I go to set the start times, I only see stations 1-8. I've tried resetting the controller, powering off and on, removing and putting the expansion module back in.

I'm pulling out my hair, trying to figure out how to set station 9's start time.