You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1121 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Thursday, July 28th 2011, 9:14am

by wsommariva

The valves/zones should not operate all at the same time. They should operate one at a time controlled by your controller.

Wednesday, July 27th 2011, 11:09pm

by Ooltewah (Guest)

Fixed leak, now pressure low

I replaced about a 2 foot section of my irrigation system. After I got it all put back together and turned the sprinkler system on my water pressure was very low, this is due to all 3 valves running at the same time (I assume). Can anyone tell me how to fix this problem? I have a 3 section system, the first section is a 180' spread head to cover the side yard, the second is the main section (the one with the low pressure) that covers the entire front yard, and the third is the smallest section covering bushes and shrubs in front flower bed area. Thanks in advance for your help!