You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1210 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Thursday, June 30th 2011, 8:53pm

by Wet_Boots

Pumps can always have suction-side issues. Prime the pump, and see how long it will function.

Thursday, June 30th 2011, 1:18pm

by 4theHIGH

Berkeley B82456 no Pressure, Sprinklers do not turn on. HELP!!

Hey all, I currently have a Berkeley B82456 motor being controlled by a Toro TMC-212. For some reason or another my sprinklers are not coming on. I don't believe it's an issue with the controller, as it appears to be functioning normally. When I instruct a "Manual ON" the motor does turn on, and all the normal symbols appear, etc. But none of the sprinklers come on and when I check the motor, the valve shows that there's no pressure. Water is being pumped from a creek in my backyard and I've checked and the hose is not clogged or anything so I'm baffled.

Any advice?? Has anyone had this problem before??