You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1232 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, June 6th 2011, 9:34pm

by Mitchgo

Do you have a multimeter. Check the transformers voltage by touching the 2 hot posts 24v inputs . If it's 4 ( 2 orange and 2 blue) just alternate them until you get proper voltage.

If you aren't getting voltage then the transformer is bad.. If you are and the controller is working then the controller is bad

Monday, June 6th 2011, 7:10am

by bobspitler

Toro VisionPlus II Controller

The controller shows the no power symbol and doesn't operate, power in is good, battery good, replaced fuse. Ideas?