You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1557 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Thursday, September 16th 2010, 1:14pm

by SandiR2 (Guest)

sorry - ignore this! I just realized I put it in the wrong section

oops, put this in the wrong area. will post it in the troubleshooting section instead. thanks!

Thursday, September 16th 2010, 12:55pm

by SandiR2 (Guest)

Rainbird SST600i zone problem

Up until 4-6 weeks ago my system was working fine. For unknown reason(s), now zone 3 does not work. When I use the controller to manually turn on each zone, when I turn on zone 3, the heads in zone 2 come on (but not the heads in zone 3). When zone 2 is turned on manually, those heads do come on correctly, so the wiring is not simply switched. I tried moving the wire from zone 3 to zone 6 (currently empty), but that did not change anything -- zone 2 heads still came on.

Any ideas?