You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1534 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Wednesday, July 21st 2010, 12:18am

by ssherrid

Rainbird ESP Modular Controller M problem

We are following the manual to set programs A, B, and C (different stations/days for each program) but no matter what we do, when one program runs (example A where station 1 is set for 30 min., all others are set at 0 min.) ALL the stations run....even though we have purposefully put 0 min. in for them every station but station 1. This even includes stations we don't have a valve on! Today the controller showed that stations 6 and then 7 were running even tho there is no valve on those. Have anyone had a similar experience? We are following the manual explicitly. What are we missing?