You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1549 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, May 3rd 2010, 12:47am

by mrfixit

The problem must be before the backflow. Did you replace the ball valves? Sometimes they'll appear to be open all the way by looking at the handle but the ball inside is only partially open. Maybe the water meter valve isn't on all the way.

Sunday, May 2nd 2010, 11:33pm

by Raul

Landscape irrigator needs help on a system!!

Well I was repairing a system that was installed 2 years ago, and this year all the stations had very limited or no pressure, so I checked the valves and 2 were burned, I replaced , i cut in front of the backflow and notice that the pressure was still low, so I replace the backflow and now I spent too much money and I cant find the problem I got 85 psi at the faucet but my sprinkler system is still flowing with low pressure, please I need some help Thanks ?( ?( ?(