You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1457 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Wednesday, April 28th 2010, 1:38pm

by mrfixit

There's a problem in the wiring on zones 2, 3 and 4. Read page 25 of this pdf. www.hunterindustries.com/Resources/PDFs/Owners_Manuals/Domestic/lit329w.pdf

Wednesday, April 28th 2010, 6:28am

by mount52

Zones 2,3,&4 shows "Err" when set to Run Single Station on a Hunter Controller.

Had my 4-zone system off for the rainy season in Florida. Had part of front lawn resodded. When I turned on the system to water the new sod, the system won't work properly. Zone 1 works just fine but 2,3 & 4 showed "Err" on the controller. Tried running single stations and had the same "Err" message for zones 2,3, & 4. Reset the controller to no avail. Had to use hose sprinkler for new sod. Desperately need help.