You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1775 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Sunday, June 14th 2009, 8:11am

by Wet_Boots

More measurements are needed. Resistance measurement of the master valve wire to common, measurement taken at the controller. Voltage measurements at controller output(s)

Sunday, June 14th 2009, 6:31am

by RWGIMI

Water not getting past main valve.

For 20yrs I'd just flip the switch to auto after turning on the water supply on my Imperial Valet Phantom 22 Controller and presto the wheels would turn and the sprinklers would come on. Now water is not getting past the main valve. I've tried backing off the solenoid a quarter of a turn and I know the phantoms getting power because all the wheels are turning as normal. I'm getting resistance readings at the main valve solenoid wires but no voltage readings when I have someone flip the switch. I thought if the wheels are turning the transformer must be good. Any ideas?