You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1933 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, June 8th 2009, 9:33am

by worachj


Most likely debris in the valve, try cleaning the diaphragm and flush out the valve.

Try this link for toubleshooting valve problems.
http://216.213.143.2/ProAuthor/ManProc.cfm?&sk=5A44C2F9%2D53AE%2D11DE%2D9261%2D00D0B789305D&&&ProcID=10691&ManualID=325&openMenu=10691

Monday, June 8th 2009, 8:34am

by plymouth jack

Zone running on its own

One of my zones just started magically running by itself and won't shut off. The electric is shut off to the system. I tried swapping out the solenoid on the R204 valve with no effect. Any suggestions? Am I looking at replacing the valve?

Thanks, Plymouth Jack