You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 2589 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Tuesday, June 26th 2007, 6:43pm

by UncleDrew

Think I have Debris in my Piping

Zone has two impluse sprinkler heads and a drip line. All was working well except I recently had to replace a 3/4" to 1/2" adapter that was leaking. After replacing said adapter, now only one of the sprinklers will pop up. The other one leaks leaks little water as if it doesn't have enough pressure to push the head up. ALso, the DRIP line is no longer supplying water to vegetation. The one sprinkler that is currently working doesn't move through it's path...so I assume it has too much water pressure at that point to work as intended.

Does my analysis make sense...and if so, is there a decent trick to clean out the lines? Any advice would be appreciated to this newbie lawnguy.

Uncle Drew