You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 2515 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 6 posts

Sunday, May 27th 2007, 4:44pm

by javabead

Thanks, There was a giant root growing through the PVC and pinching the poly tube. Problem solved.

Monday, May 14th 2007, 8:55pm

by lush96

yes rerun the line from the supply to the manfold in question unless you can find a leak. if all the valves in the one manifold have low pressure, then the line to that manifold is bad. so rerun it.

Monday, April 30th 2007, 4:08pm

by javabead

You mean dig the supply line up from the main and replace it?

Sunday, April 29th 2007, 6:24pm

by lush96

there is probably a restriction or kink in the line leading to the low pressure manifold. rerun the supply to it.

Sunday, April 29th 2007, 6:23pm

by lush96

there is probably a restriction or kink in the line leading to the low pressure manifold. rerun the supply to it.

Saturday, April 28th 2007, 5:46pm

by javabead

Low Pressure , Maybe a Leak?

I have a 10 Station County Irrigation system . The system was not blown out over the winter. There are 4-5 heads per line and all lines are engaging, but there is little or no pressure. I have valves on either side of the driveway. On one side the pressure seems fine and on the other side I have little or no pressure. I have left each zone on overnight to see if a leak would appear and have found nothing but leaky sprinkler heads where the pop-ups come out of the sleave. Is there a way to find a leak or flush the system? Do I take the heads out and let the water flush the lines?