You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3827 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Wednesday, April 28th 2004, 12:05pm

by shamedog

Newbie needs help

My system just started acting funny the other day. It first started with one of the 8 stations staying on through the entire cycle. But this would not happen everyday, just about every 3rd day. I checked the controller to be sure the stations start times we not over lapping, none were. In each case I had to turn off the main water line to get it to turn off. Recently, if I turn the water on by the main line, one station turns on and won't turn off, even if the controller is unplugged. Could this be a valve problem? If so, what should I do to fix the problem. I am currently using 1" Richdel Valves (model number 713DPR).