You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3402 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Thursday, April 7th 2005, 8:21am

by nestors

cap off one head @ a time to see if there are any leaks that show themselves ,if thats not it you might have a valve problem like a rock in it ,remove top and check after you shut off main .

Tuesday, April 5th 2005, 9:38am

by RidgeRun05

If you are a do-it-yourself type, you may try replacing the valve diaphragm or troubleshooting the problem yourself, however it may be cheaper (money and time wise) in the long run to just replace the valve

Monday, April 4th 2005, 3:59pm

by Wet_Boots

The valve feeding that zone may need serviced. It sounds like it isn't opening fully.

Sunday, April 3rd 2005, 11:37am

by Markd

Low pressure in zone

Zone two of my five zone system has recntly lost pressure and has very weak output (water is barely trickling out w/o enough pressure to lift the heads.) Can anyone tell me what's wrong and how can I fix the problem?