You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3661 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Friday, October 15th 2004, 8:11am

by SprinklerGuy

no problem

Thursday, October 14th 2004, 11:35am

by 206007075

you were correct solenoid. it took days to locate the value. thanks for your comments.

Monday, October 4th 2004, 5:01am

by SprinklerGuy

Either bad wire connection or short....or more than likely the solenoid for zone 4.


Wednesday, September 29th 2004, 7:05am

by 206007075

Zone not staying on

Zone 4 of my 6 zone system, appears to turn on for about 5 seconds, then shorts the controller. Does this sound like a value problem or short in wiring? Any ideas greatly appreciated.