You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3797 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, June 7th 2004, 2:51pm

by mrwettech

Let that zone run for awhile and check for a leak by walking through that area. Leaks can take several minutes to show. That would be your first step. If there is no indications of a leak than locate that zone valve and check it by turning on manually. If you still have a problem after that then you most likely have a valve diaphram/seat problem. There are a number of possible reasons. You just need to go through a trouble shooting process and start eliminating the possibilities until you figure it out. I hope that helps

Sunday, June 6th 2004, 2:14pm

by Talasian

Sprinkler Heads

I have three values setup in my back yard controlling three different area. In two area, the sprinkler heads work fine , but in the third area, the heads will not pop up or bearly pop up. what is the problem? How can I get this third area to worl properly?