You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 807 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Saturday, September 24th 2016, 10:42am

by rdewinter

controller or wiring while running in manual mode

I'm having a problem with the manual operation of the irrigation controller. It is an orbit 4 station controller and the water valves are rainbird anti-siphon. When I engage the manual mode on the controller, the first station value opens up but the value only runs for a few seconds and then the water shuts off, The controller continues to run. After it completes station 1, it goes to station 2 and nothing happens (the controller continues to run but the value does not open to allow the water to flow),
Any comments or suggestions to fix this problem if appreciated