You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 577 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Tuesday, May 21st 2013, 11:04pm

by mrfixit

maybe those two are on another line maybe there's a break in the line could be debris in new sprinklers look around for flooding or puddling take pictures of sprinklers can you pull the sprinklers up manually while the valve is on what kind of sprinklers are you dealing with it's hard to tell from here but maybe then agan maybe not not sure yet will know in time maybe more info needed yes could be it maybe you installed the new toro with the rediculously strong spring morons over there at toro

Tuesday, May 21st 2013, 8:26pm

by alabamaboy

sprinkler heads

I replaced two of my sprinkler heads there are six inline the two new ones are side by side the sprinklers on each side of those two work the new ones want pop up any idea what it could be