You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 2528 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Wednesday, October 17th 2007, 6:33am

by crazydayz

Zone running on its own

I am pretty new to this so be easy on me. [:D]

We bought a house a couple years ago with a Richdel 446pri system. It has 6 zones and has always runs fine. Well with the exception the previous owner built a screened in porch and never capped off zone 5. So it was easy enough. Just never run zone 5. Well...a couple months ago we came home and zone 5 was running. Still shut off but running. We had to actually unplug the whole system for it to turn off. So we can plug it back in without it turning on. However, no matter what zone we run now, zone 5 comes on with it. Even though its set to off. Zone 5 has I think 3 sprinklers attached to it. All which started this on the same day.

Hopefully something that does not require crawling under the porch? [;)]

Any ideas? help??