You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 769 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 7 posts

Wednesday, August 22nd 2012, 10:52am

by Wet_Boots

Read your instruction manual.

Tuesday, August 21st 2012, 10:05pm

by ktm5050 (Guest)

Can you explain how did you reset the system? I have the same exact problem.

Wednesday, August 8th 2012, 6:14pm

by rsteffan

resetting cured the problem. Thanks for the help.

Monday, August 6th 2012, 5:20pm

by rsteffan

Its programmed fine in the sense that it is to turn on every work day. I checked it both in the a.m. and p.m. in case I was off 12 hrs, but still nothing. I'll follow the advise to reset the entire thing again and hope for the best. Thanks for your input.

Wednesday, August 1st 2012, 8:49pm

by Central Irrigation

You're positive you have a start time and day of the week programmed?

Wednesday, August 1st 2012, 8:19pm

by mrfixit

Reset the controller. Make sure you take out the back up battery as well.
Look on the back of the faceplate for directions on how to reset the pro-c.
Or look in the manual.
If it still isn't working I'm afraid the controller's fried.

Wednesday, August 1st 2012, 6:14pm

by rsteffan

Hunter Pro-C automatic timing

I have two Hunter Pro-C controllers. One works perfectly, the other works perfect in every respect except it will not turn on to run the programs. It is as if it is not reading the clock. I've programmed it several times from scratch. It runs from manual correctly in all phases of operation for the correct programmed times on each sprinkler. It just won't automatically start the programs. ?????