You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 849 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Monday, June 25th 2012, 8:10am

by GatorGuy

Glad to hear it.
Sometimes you luck out and it's easy.

Friday, June 22nd 2012, 7:36pm

by larbec

Thanks. I looked at it with a meter and the main control valvensolenoidnwas bad. $10 and I was rolling!

Friday, June 22nd 2012, 8:11am

by GatorGuy

If none of the zones work it does sound like the common wire. You say you get power to the controller.
One of your options is to see if you have 24v going to the terminals. Then turn on a zone and see if you have 24v going to valve. If you have 24v at the terminal and nothing at the valve, time to start checking the wires.

Thursday, June 21st 2012, 6:23pm

by larbec

Rainbird sst-1200o does not work

I have a brand new controller. It's the Rainbird sst-1200o.  When I go to water any zone nothing happens. No heads pop up.  No water flow. I can't hear the valve opening and there is power to the controller. Is there an issue with the common on a valve?

Thank you