You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 766 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Monday, June 25th 2012, 7:27am

by planersedge (Guest)

Thank you

Everything is working fine.

Thank you for the assistance.

Wednesday, June 20th 2012, 4:45pm

by planersedge (Guest)

Thank you

There was only one start time set. I'll try to "reboot" technique and see if that works. I will report back results.

John

Wednesday, June 20th 2012, 3:07pm

by mrfixit

99% of the time there will be two start times programmed. Check the A B C programs for an extra start time.
If you don't find the problem reset the controller. Take out any back up batteries and unplug for a few minutes.

Wednesday, June 20th 2012, 2:32pm

by planersedge (Guest)

Sprinklers start at an unprogrammed time and then again at the programmed time

I have my sprinklers programmed to start at 5:00am. They start at about 12:45 am and run a ful cycle and then start again at the prescribed 5"00am start time.

Has anyone else encountered this and what do I do about it?

Thank you.

John