You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 832 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Wednesday, June 13th 2012, 4:03pm

by Wet_Boots

Make sure you followed the instructions on the Pro-C controller and removed the jumper that's installed on the terminal strip.

Wednesday, June 13th 2012, 2:46pm

by Montgomeryc

Pro C Controller Rain sensor issue

I hooked up a rain sensor as per the directions that came with it. It doesn't work. Can anyonme tell me if the controller is looking for a "normally closed", or a "normally open" sensor? The sensor that I installed is a "Normally closed" sensor. This is an existing system that has been operating for years with no sensor at all. I am trying to install an "Orbit" sensor. The cut sheet that came with the sensor says there is a third "normally" open wire but only 2 wires are present. The actual sensor is a "normally closed" switch. It opens when you manually press the spindle at the top of the sensor.