You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 883 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Monday, May 21st 2012, 9:14am

by GatorGuy

First thing to do is open and clean any debris. Rinse of all the parts.
Make sure when you rebuild them you get the bleed hole lined up correctly.
If anything looks damaged, replace.
Then test.

Saturday, May 19th 2012, 8:40am

by audiotek

So what should I do next?

Saturday, May 19th 2012, 6:39am

by Wet_Boots

zone valves can stick open as a mechanical failure

Friday, May 18th 2012, 11:34pm

by audiotek

Major issues with Toro Sprinkler system

Soon as I turn the main water ON zone 1 sprays and zone 2 just leaks and
that's with the controller turned OFF unplugged from the wall when I
turn the valve OFF from zone 1 zone 2 sprays and zone 1 leaks a little
bit all that with the controller unplugged No matter what I do the
valves don't respond to the controller manual or automatic also I'm
getting 27VAC on both zones at the end of the wires I swapped solenoids
around I hear them clicking and getting energized for a few minutes I
even got a similar solenoid from Home Depot as a test it's an Orbit but
almost fits almost perfectly but same results!!!! What could cause the
sprinklers to spray soon as the main water is turned ON without the
controller being ON?