You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 850 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Monday, April 23rd 2012, 8:52am

by GatorGuy

Agree. Common most likely problem.
Unless you have a really strange controller failure.
I would like to know if these are sequential (zones 1-4, 3-6, etc) or if they are all in the same area.
If you switch wires from non-working zones to working zones on the controller, anything change?

Friday, April 20th 2012, 10:51pm

by mrfixit

Mick it sounds like maybe the ground wire is bad on the four valves in question. Check at the controller and the valves for a broken wire. It's usually the white wire. Not always but usually.
On the Greenskeeper controller the wire can easilly come loose.

Friday, April 20th 2012, 9:38pm

by mrfixit

Question Via Email

Dear mrfixit,

Mick2012 has sent the following message from SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers (http://www.sprinklertalk.com/wbb):

I have a Toro Greenkeeper system with 8 zones 4 arent working, 4 work fine. Where do I start troubleshooting. I would like to give it a shot before paying for professional to fix it...