You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 999 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Sunday, November 6th 2011, 3:19pm

by hoopz111 (Guest)

You were right. It was the master valve. We just moved in and I didn't realize there was one on the system. Thanks.

Sunday, November 6th 2011, 11:46am

by mrfixit

Could be a master valve that doesn't come on.

Could be a valve has been shut off after your backflow device. Ball valve or gate valve.

A broken pressure regulator can cause a very low water flow.

Sunday, November 6th 2011, 10:47am

by hoopz111 (Guest)

No Water In Valves

My sprinkler box opens and closes the values properly in each zone, but no water is getting to the valves. There is plenty of water pressure at the backflow preventer, but still no water getting to the valves. The only thing I can think of is there is a block somewhere between the water supply and the valves. Everything was working fine a couple weeks ago and now nothing. Any ideas?