You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 953 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Tuesday, September 13th 2011, 6:31am

by CRI IRR

Unplug controller. Unlock and remove all modules. Wait a minute or so. Re-install modules and lock into place. Plug in controller. If you still have same problem, then you need to replace just the MOD 1.

Sunday, September 11th 2011, 3:27pm

by Wet_Boots

try a reboot

Sunday, September 11th 2011, 2:30pm

by mjtalmadge

Rainbird ESP message No Mod 1 and zones have stopped operating

this is my first post. New member. I own a Rainbird ESP controller with 7 zones installed. 1-4 are operating fine. 5,6,7 are installed, but not operating now, and the controller is now displaying "no mod 1" when dial is in set in positions 5,6,7. I have double-checked that the module hs the lever in the "locked" position. What is the next logical trouble-shooting step to getting zones 5,6,7 operating again? MT