You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1004 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Tuesday, July 19th 2011, 12:34am

by Mitchgo

Are your run times set in

Ie

If you have 4 zones.. You have to make sure each zone has minutes on each zone in order for the zone to work properly

Monday, July 18th 2011, 5:26pm

by kgb9251@nc.rr.com (Guest)

SmartLine SL1600

I have a Weathermatic SL 1600 (i think). My problem is I have prescheduled days and times my sprinkler should come on but that's not happening. I've verified I am on the right day and time (Month Date, Year, Time). I've verified my schedule times and programs are set correctly (ex. Monday's at 4:00 AM and Thursday's at 4:00 am) but nothing happens. I've reset the system but still nothing. I can manually activate my system. Any ideas?
Thanks