You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1257 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Sunday, June 12th 2011, 2:25pm

by Mitchgo

Sounds like you have an electronic master valve. This valve is in series with the main line and only turns on when the controller turns on a zone

IF your controller allows it, turn on zone 9- this should activate your master valve with out a zone on. OR you could find the valve and manually turn it on

Sunday, June 12th 2011, 1:36pm

by Chuck C

Why does my feed line not have pressure until my 1st zone valve is one?

I'm trying to get a pressure line off of my sprinker system. I tied into the presure line in front of the zone valve on the feed side. The problem is the water is not supplied unitl the 1st zone comes on. My system has 8 zones and I'm working on the #8 zone. What can I do to get a constant line of water?