You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 3029 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Sunday, August 6th 2006, 12:30pm

by mrfixit

Hi Larry. What you have done is a common occurance. I see it all the time. I maybe wrong but I believe you're programming the start times and not the zone run times. The Hunter Pro C has 4 start times. You only need one start time to run all the zones. You don't need a start time for each individual valve. Just tell it what time you want it to come on and they'll automatically run in sequence. Of course you have to program each individual valve for how long you want it to run for.

Thursday, July 6th 2006, 9:08am

by SprinklerGuy

you can't hot swap modules as far as i know....

disconnect battery and power to timer...remove modules...re install and then turn on power...maybe that will work???

also try hunterindustries.com


Thursday, July 6th 2006, 8:30am

by larry benoit

hunter pro-c programming

I just installed a 9 zone pro-c controller. The controller will not allow me to program anything above zone 4. It gets to zone 4,when I set the duration and try to advance to zone 5 it goes back to zone 1.
Am I doing something wrong or do I have a defective controller?