You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1265 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Sunday, June 5th 2011, 1:28pm

by Mitchgo

what kind of controller?

Some do tend to get funky like that. Usually you just keep fiddling with it and it will work, or pressing the buttons down a little harder.

Maybe it's time for a replacement?

Saturday, June 4th 2011, 10:48am

by Moggie

Manual water mode won't start

I wanted to water one zone and I set the dial to run and it flashes for a second then goes back to display the time. I tried this numerous times and once I hear the sprinkler heads pop up trying to run but then the display reverts out of "running" mode. It was working fine this past week. I tried it to run it on manual for all zones and it does the same thing. I'm wondering if there is short in the wiring. Thank-you