You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1256 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Sunday, May 15th 2011, 2:01am

by mrfixit

Maybe one of the wires is a spare. Could be white white. Black white or black and the other white.

The way you hooked it up made total sense but it's not working so try the other ways.

Saturday, May 14th 2011, 10:36am

by golfroo

Dog ate my valve

I have a irrigation system with the valves buried in the ground. I have a new puppy that dug up the box an ate the wiring from the valve. Before he did this, the sprinkler worked fine. I replaced the valve, but do not know how to connect it.
I have two wires from the valve, a black wire in the ground that is not connect to anything, two white wires that are connected to each other, and a 7 strand wire that run thru the area but does not connect to anything. When I turn on the sprinkler, zone 1 starts but only a sprinkler head, and its very low amount of water. I checked the water pressure and its fine. I think its a wiring issue, but not sure how to wire it. I connect 1 wire from the valve to the white wires and 1 wire from the valve to the black wire. No luck.
Any thoughts?