You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1276 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Tuesday, October 19th 2010, 8:37am

by mowinman

Make sure all wires are connected at the controller. If so, chances are that the wires may have been cut. It is a matter of checking the area where the digging was done, repair any cut wires using direct bury wire connectors, :thumbsup:

Monday, October 18th 2010, 10:11am

by cccaw (Guest)

Sprinkler won't turn on

My sprinkler (Hunter) control box seems to be working fine, but the sprinklers don't turn on. I have reset the program and run the test to make sure that there are no shorts in any of the stations. What do I need to do next to figure out why it is not working. Someone was doing some work in my yard and they messed up the sprinkler system. He had his sprinkler guy come out and check it out, but it only worked one time since.