You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1476 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Saturday, August 7th 2010, 8:49am

by hi.todd

Is it installed backwards?

:thumbsup: :thumbup: :thumbsup: :thumbup:

Friday, August 6th 2010, 8:24pm

by weekb8

Orbit valve problem!

Just installed 3 zones, 14 heads! Well was working great since July 16th, Guy just had filter on pump replaced, then after that 1 zone won't turn off! But replaced seloind, and now when turn to right witch is all the way off, it's on full power! Then turn to left an turns down to trikle? So took apart orbit valve checked nothing in it! So now dumb founded by it, could diaphram be bad?