You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1526 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Tuesday, July 13th 2010, 7:49pm

by El Toro (Guest)

Old Hardie 1" In-line valve not working

My customer had a bad sprinkler zone that turned out to be an old Hardie valve. Wiring was fine. Replaced the solenoid and the valve was making noise, but not passing water. Manually, the valve was working. Purchased a retro kit from Irritrol and found the small rubber gasket around the soleniod was the problem. In conclusion, Hardie's can be repaired with Irritrol retro-kits, saving time and $$$ on the repair.