You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1599 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 4 posts

Thursday, July 8th 2010, 10:37pm

by mrfixit

Oh, k well check and see if the number one wire is hooked up to the number 1 terminal like it's supposed to be or if it's been hooked up to the master valve mv terminal. Speaking of master valve, do you have a master valve?

Thursday, July 8th 2010, 9:33pm

by DavidG02

The problem is that...
Station 1 starts on time.
15 Min. later Station 1 is still running when Station 2 starts.
15 min. later Station 1 is still running when Station 2 shuts off, Station 3 starts.
15 min. later Station 1 is still running when Station 3 shuts off, Station 4 starts.
15 min. later Station 1 and Station 4 shut off.

Station 1 runs 60 min. (Runs thru the entire program)
Station 2, 3, & 4 run 15 Min. each with half pressure...
All 4 stations set to a 15 min Run time.

Thursday, July 8th 2010, 8:30pm

by mrfixit

Right, that's what it's supposed to do. So you've set it correctly to run all 4 valves on program A. That "station 1 start time" isn't the start time for station 1. It's the start time for all the valves to run in sequence. If you want to water more than once a day then you'd set start time number 2 on program A. If you're trying to set valve number one on A and the other three valves on B then you need to turn the 15 minute run times off on A and put them on B for the other three valves.

Thursday, July 8th 2010, 7:53pm

by DavidG02

Hunter SRC Station 1 runs thru entire program

Iwould be the Home Owner - I reset the Start and Run times, apparently wrong.
Only one Program "A", 4 Stations
Just did replace the backup battery before the problem started.
Time and Date are set...
Station 1 runs thru the entire program...
Station 1 has a start time, but the other 3 stations are set to "OFF",
All 4 stations set to a 15 min Run time.

Any Idea?