You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1446 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Monday, May 3rd 2010, 9:51am

by Raul

Im an Irrigator and I need HELP!!!!

?( I received a service call, and the problem was that there was limited or no water comming out of the sprinkler system. I check the backflow and it was open, but I notice that 3 valves were burned so I replace them and the problem was still there, I open the pvc in front of the backflow to see the pressure and the pressure was very low, I opened the backflow to see the flow and it was still very low. and it was not working it was a 3/4" so I placed a 1" couble check valve, the pressure, and I still have the same problem. I already spend a lot of money on this repair and I cant find the problem. The water hose at the house has 80 psi and my system is divided on 7 stations with 8 pop ups per station. I need Help. This has never happen to me and I been installing since 2004.