You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1654 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Tuesday, April 13th 2010, 6:50am

by Wet_Boots

If you know where the valves are located, you might want to consider replacing any suspect wiring, as opposed to spending (much) time trying to diagnose a wiring problem.

Monday, April 12th 2010, 2:13pm

by theenglishman1

station not working?

Rainbird Controller, 3 stations only, recently wiring was disconnected to replace siding, then reconnected back to the controller.

1 & 3 work 2 is not, this is a sectin that fixed copper heads and pipes from the pvc base pipe.

I have dug down to 3 pipes close to where wires connect to the controller all seems okay but no solenoids here, not sure what I should find with copper pipes!

Thanks in advance.

John :love: