You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 1899 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 3 posts

Monday, May 18th 2009, 10:56am

by lostinboise

Orbit Lawn Sprinkler Problem

Our lawn sprinkler water is supplied by the city and is part of a farming irrigation system which has canals that water from the river runs through. So no, it's not well water, I'm just not sure how the water is directly supplied to us.

Monday, May 18th 2009, 6:45am

by Wet_Boots

Well water?

Sunday, May 17th 2009, 3:16pm

by lostinboise

Orbit Lawn Sprinklers Problem

I have a 4 station Orbit lawn sprinkler system. Watermaster non-flow control 3/4" valves. Whether on manual or on the timer, sprinklers come on strong and then at random times go off and come back on until cycle complete. This same thing happens on all 4 stations. I've changed everything that can be changed... new diaphragms, new solenoids, new timer. Wiring is good too and there is no chance of any obstructions.

Help!