You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 2005 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The last 2 posts

Monday, April 27th 2009, 3:51pm

by hi.todd

I hate to ask, but did you follow the directional arrows on the valve?

I have the t shirt.

Dan :thumbsup:

Monday, April 27th 2009, 8:34am

by Zavala62

Hunter PGV 1.5 control valve

I just installed a Hunter PGV 151 control valve, running off of a Hunter Pro-C series station. The valve worked twice and then stopped. Water can be cut on using the manual turn on but valve doesn't open from station. Tried new solenoid, took off top and checked for debris, checked voltage coming from station, but nothing worked. What are the chances I have a defective valve? If it is defective, it is out of Sprinkler Warehouse's warranty ( bought in October but just now installed). Is there a repair part, or do I bite the bullet and get a new valve? Maybe a Irritrol this time around? The other four valves are working fine.